Снимка TrafficNews.bgБританецът Малкълм Шейн и неговата съпруга Мария, които са разследвани

...
Снимка TrafficNews.bgБританецът Малкълм Шейн и неговата съпруга Мария, които са разследвани
Коментари Харесай

TrafficNews разкри: Разследваните за убийството в Куцина – духнаха към Лондон!?

Снимка  TrafficNews.bg

Британецът Малкълм Шейн и неговата брачна половинка Мария, които са разследвани за убийството в Куцина на Йордан Йорданов, са напуснали България, научи  TrafficNews.bg .

``
реклама

Вината за осъщественото преди 8 години закононарушение евентуално незаслужено е приписана на едноръкия музикант Владимир Илиев.

Ново следствие на криминалисти от Велико Търново докара до признания на Малкълм, че точно той е нанесъл съдбовните удари с кол по главата на Йорданов, прочут като Даньо Лудия.

Това стана след инспекция с детектор на лъжата, при която и двамата съпрузи разкриха детайлности по какъв начин е осъществено убийството.

На 18 февруари Малкълм и Мария Шейн са изхвърчали от летище София за Лондон в 10:22 часа с полет на нискотарифна компания, научи  TrafficNews.bg . Това се случва единствено четири дни откакто наш екип посети село Куцина, с цел да беседва с околните на убития Йордан Йорданов.

Тогава братовчедката и майката на Мария обявиха, че Малкълм и Мария са отпътували на отмора за два дни. Колата им обаче беше пред техния дом, което значи, че най-вероятно те не са желали да разясняват случая.

Още тогава майката на Владимир Илиев - Димитринка, съобщи, че чака съпрузите Шейн да се опитат да избягат.

" Ако това се случи, значи двамата индиректно признават виновността си ", разяснява престъпният психолог Тодор Тодоров, който е уверен, че самопризнанията на Малкълм и Мария би трябвало да доведат до разплитането на случая.

В същото време стана ясно, че Главна прокуратура е върнала делото за убийството в Куцина на Апелативна прокуратура във Велико Търново с наставление да се смени наблюдаващият прокурор по делото.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР